Skip to Content
  • Római kömény, őrörlt 100 g
  • Fűstölőtartó
  • Váta bőrápoló krém, 50 ml
  • Davna füstölő 12 doboz/ csomag (12x12 db)
  • Sárga rózsa 12 szál/ doboz
  • Kapha Churna, utántöltő 35 g
  • Ghí 500 g
  • Torokpasztilla- MA 333, 60 tabletta/ 5 g-Akció egyet fizet, kettőt kap
  • Fénylő bőrápoló olaj (Lakshmi- Radiant Skin oil), 7ml
  • Rózsa gyógynövényszappan, 100 g
  • Kapha aromaolaj, 10 ml
  • Fitness Exclusive
  • Pitta gyógynövénysampon, 200 ml
  • Kapha Tea 15 teafilter
  • Váta tea 15 filter
  • Kapha csurna
  • Hemangi Dévi Dászí A napfénytől a tűzhelyig
  • Pitta Tea 15 filter
  • Baszmati rizs 5 kg
  • Füstőlötartó doboz
  • Vetiver gyógynövényszappan, 100 g
  • First Lady
  • Mandula Energiaital
  • Bőrfrissítő folyadék
  • Váta testápoló krém, 150 ml
  • Szantálfa arcmaszk, 30 ml
  • Kardamom egész 100 g
  • Kis herceg
  • Szezámolaj 1 l
  • Pitta termékcsomag
  • Pitta Churna, utántöltő 35 g
  • Ayurdent fogkrém, (enyhe) 75 ml
  • Váta tea
  • Természetes szantál 12 doboz / csomag (12x12 db)
  • Ayurdent fogkrém (classic) 75 ml,
  • Gyógynövényes inhalálóolaj, 10 ml
  • Baszmati Rizs (Tilda) 1kg
  • Pitta testápoló
  • Kapha hajolaj 150 ml
  • Váta aromaolaj, 10 ml

Étrendi tanácsok

A gyönyörű bőr titka

A víz egy erőteljes, életet adó elem. Hűsít, tisztít, fiatalít, kiegyensúlyoz. Életerővel tölt meg, elűzi a fáradtságot. Segíti az emésztést és a kiválasztást. Nyugtatja az érzelmeket, támogatja a szívet. Az ősi ájurvédikus szövegek a vizet nektárnak nevezik. Ezeknek az erőteljes tulajdonságoknak köszönhetően a víz képes hatékony, megelőző gyógymódként megtisztítani és újra feltölteni az egész testet kívül és belül.

Táplálkozzunk egészségesen

Az Ajurveda tudományban, az étel szerepe nem pusztán a test ellátása alapvető tápanyagokkal, mint pl. vitaminokkal, ásványokkal és nyomelemekkel. Az ételfogyasztás harmonikus egyensúlyt tart fenn a testben, valamint a test energia szükségleteit pótolja. Maharishi Ajurveda felfedezte, hogy ahhoz, hogy a testet ellássuk mindazzal, amire szüksége van, nem csak az étel minősége a fontos, de az emésztési rendszerünk működésének a módja is. Ez határozza meg az étel megfelelő emésztését, feldolgozását.