Skip to Content
  • Váta csurna
  • Nim gyógynövényszappan, 100 g
  • Pitta tea
  • Váta gyógynövénysampon, 200 ml
  • Váta aromaolaj, 10 ml
  • Ájurvédikus Kávé "Radzsák kávéja", 200 g por
  • Bőrfrissítő folyadék
  • First Lady
  • Váta hajolaj 150 ml
  • Természetes szantál 12 szál/ doboz
  • Kapha tea
  • Maharáni masszázsolaj, 100 ml
  • Pitta termékcsomag
  • Pitta csurna
  • Vetiver gyógynövényszappan, 100 g
  • Frissítő mandula italpor, 200 g
  • Vata Churna, utántöltő 35 g
  • Be Trim (Méda Tea)
  • Triphala - gyümölcsöket tartalmazó ájurvédikus étrendkiegészítő tabletta (Colon Cleanse, Triphala, MA 505) , 250 tabletta, 250 g
  • Ayurdent fogkrém, (classic)10 ml
  • Szantálfa arcmaszk, 30 ml
  • Gyógynövényes inhalálóolaj, 10 ml
  • Nyelvkaparó, futatott ezüst
  • Hemangi Dévi Dászí A napfénytől a tűzhelyig
  • Váta tea 15 filter
  • Ayurdent fogkrém (classic) 75 ml,
  • Sárga rózsa füstölő 12 doboz/ csomag (12x12 db)
  • Szantál szúradzs 12 szál/ doboz
  • Váta bőrápoló krém, 50 ml
  • Gyömbér, örölt, 100 g
  • Kókuszolaj
  • Váta tea
  • Davna füstölő 12 doboz/ csomag (12x12 db)
  • Baszmati rizs, 5 kg
  • Emésztés Plusz
  • Sarkara kandiscukor, 500 g
  • Pitta gyógynövényszappan, szantál, 100 g
  • Ram rádzs 12 szál/ doboz
  • Ghí 500 g
  • Baszmati rizs 5 kg

Fűszerek

Fűszerek      
Ínyenceknek

Pezsdítse fel konyhája ízeit!

Ájurvédikus fűszerkeverékeinkkel (csurna) könnyű ízletes és teljes értékű ételt készíteni. Mindhárom csurnának holisztikus egyensúlyteremtő hatása van, de az egyes csurnák különösen a nevüknek megfelelő dósát harmonizálják. Használhatjuk a csurnákat főzéskor, vagy csak egyszerűen szórjuk meg vele az ételt. Tanács: pirítsuk meg a fűszerkeveréket finoman egy kis ghíben (tisztított vajban – lásd a szemközti oldalt). A Csurnákat salátákhoz vagy lasszihoz is adhatjuk, vagy akár vajas kenyérre is szórhatjuk.
Nincs szigorú szabály arra nézve, melyik csurna melyik ételhez és mikor választható, ezért nyugodtan engedjük szabadjára fantáziánkat és kísérletezve fedezzük fel a lehetőségeket. A legjobb, ha mindhárom csurna ott van a konyhában, így az ételnek és ízlésünknek megfelelően választhatjuk ki a legmegfelelőbbet.
 

1 410 Ft
Kapha csurna:

 Fűtő és stimuláló. Gyömbér, bors, koriander, cukor, kurkuma, só és fahéj csípős, pikáns keveréke. Nehéz ételekhez ajánlott.

 

1 410 Ft
Pitta csurna:

 Hűsítő és nyugtató. Koriander, édeskömény, római kömény, cukor, kardamom, gyömbér, kurkuma és fahéj édes, enyhe, mégis egzotikus keveréke. Ajánott a nyári hónapokban, ha túl magas a belső pitta, paradicsomos ételekhez – vagy bármihez ízlés szerint.

 

1 410 Ft
Váta csurna:

Nyugtatja a váta dósát. A jellegzetesen harmónikus aromájú fűszerkeverék római köményt, gyömbért, görögszénát, kurkumát, cukrot, sót és asafoetidát tartalmaz. Különösen alkalmas vátanövelő ételekhez, így például káposztához, brokkolihoz, kukoricához, magvakhoz és salátákhoz.