Kezeléseink
Az abhjanga finom, az egész testre kiterjedő szinkronmasszázs, melyet meleg gyógynövényes szezámolajjal végeznek. A kezelést két ájurvédatechnikus végzi egyszerre a test két oldalán. A finom gyógynövényes olaj képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe, így a  hatóanyagok bekerülnek az egész test anyagcseréjébe, és ott kifejthetik gyógyító hatásukat, kioldják a méreganyagokat. A kezelés alatt végig csendet tartanak, ami segít a testműködés egyensúlyi állapotának megteremtésében és öngyógyító mechanizmusainak felébresztésében. A masszázs minden testtípusú egyénnek ajánlott, időtartama pihenéssel együtt kb. 1- 1, 5 óra.
A vishés az egész testre kiterjedő extra nyomást alkalmazó mélyizom-masszázs. Célja az izmok alapos ellazítása és a szövetekben a keringés erőteljes serkentése. Elsősorban a sportos alkatú, illetve kapha testtípusú egyéneknek ajánlott. A szinkronmasszázst két technikus kb. 40 percig, szezámolajjal végzi.
A netratarpana a napjainkban gyakran fáradt szem kezelése. Az arcmasszázzsal kiegészített, ghíben (tisztított vaj) végzett szemfürdő és torna kiválóan alkalmas a látásgondok javítására és segít eltávolítani a szemben lévő tisztátalanságokat, hiszen ellazítja a szemet és a környező szöveteket. A kezelést egy technikus kb. 30-40 percig végzi.
A Maharishi Day Spa meglepetése a shiródara, melynek során a kezelt személy homlokának meghatározott pontjára mintegy húsz percen át meleg szezámolajat folyatnak. Ezt a kezelést is teljes csendben végzik, és sajátossága, hogy erőteljesen csillapítja az elmét. Különösen ajánlott váta -egyensúlyzavarban szenvedőknek, és kimerült, fáradt idegrendszerű személyeknek. Időtartama kb. 30 perc.
Nászja: A fej, nyak, vállak és a melléküregek különleges masszázsa. A nászja során többek között különféle gyógynövénycseppeket alkalmaznak az orrüreg tisztítására. A nászja alatt gyógynövényes inhalálásra is sor kerül, mely az orrból és a tüdőből kitisztítja a felhalmozódott nyákot.  Mivel az agyalap közvetlenül az orrüreg mögött található, úgy tartják, hogy a nászja a szaglóideg-végződésekre kifejtett hatásával serkenti az agyalapot, fokozza az elme tisztaságát, így az agy, valamint az érzékszervek egyensúlyával ajándékozza meg a kezelt személyt. A nászja valójában a kulcscsont fölötti összes terület betegségének kezelésére ajánlott, beleértve a pajzsmirigyet, az arc és orr melléküregeket, az agyat és az érzékszerveket. A nászját gyakran ajánlják a fejfájás kezelésére is.
A kezelést egy technikus 90- 120 percig végzi.
·        Abhjanga                          12 700 Ft
·        Vishés                                11 400 Ft
·        Netratarpana                    8 200 Ft
·        Naszja                                10 200 Ft