Helyszín: Samprat-Med Integratív Központ

Időpont foglalásakor válasszon az alábbi kezelések közül. Ha több kezelésen szeretne részt venni, kérjük, külön foglaljon időpontot minden kezeléshez!

1.) Abhjanga – teljes olajos testmasszázs + izzasztó méregtelenítés (svedana) + relaxáció – körülbelül 90 perc

Az abhjanga szanszkrit szó, mely a test olajjal való átmasszírozását jelenti.

Az abhjanga különleges olajmasszázs, melyben a masszírozó mozdulatokat személyre szabottan végzik, az egyén dósa egyensúlyi állapotának megfelelően.

A masszázs speciálisan előkészített ájurvédikus olajok kombinációjával történik, mellyel az egész testet átdörzsölve stimulálják a létfontosságú pontokat

Előnyök:
Lágyabb, simább bőr
Erősíti a fizikumot és mélyebb alvást biztosít
Fokozott erőnlét a nap folyamán
Elősegíti az ízületek olajozottságát
Javítja a vérkeringést, és elindítja a méregtelenítő folyamatokat a testben

2.) Udvartana – gyógynövényporos teljes testmasszázs + izzasztó méregtelenítés (svedana) + relaxáció – körülbelül 90 perc

Az udvartana során gyógynövényporral az egész testet finoman átmasszírozzák, az egyén dósa egyensúlyi állapotának megfelelően.

Előnyök:
Segít a fogyásban, növeli az alapanyagcsere ritmusát
Megszabadít a nyirokerekben lerakódott méreganyagoktól, stimulálja a szövetek keringését
Csökkenti a túlzott mennyiségben lerakódott zsírszövetet
Erősíti az izom- és csontrendszert
Ragyogást kölcsönöz a bőrnek

A masszázs végén természetesen tusolási lehetőséget biztosítunk, az ehhez szükséges tisztálkodó szereket, vízálló papucsot és saját törölközőt, kérjük, hozzanak magukkal.

A kezelések teljes díját kérjük előre átutalni, a megjegyzés rovatban a foglalási azonosítót.

Amennyiben Ön már rendelkezik Maharishi Ájurvéda konzultációs dokumentummal, kérjük, hogy hozza azt magával a kezelésre.

Fontos!

Minden foglalás egy kezelést tartalmaz, amennyiben több kezelést szeretne igénybe venni, a naptárban több időpontra jelentkezzen. Amennyiben több kezelést szeretne felvenni egymás után, úgy kérjük, hogy foglalja le legyen szíves az egymás után következő időpontokat és ebben az esetben a kezelések időtartamába a kezelések közötti szünet értelemszerűen nem tartozik bele. Több időpont foglalása esetén, kérjük, a banki közleményben mindegyik előjegyzés-azonosítót tüntesse fel! Az adminisztráció idejének csökkentése érdekében kérjük a teljes összeget utalja át, melyről a számlát a helyszínen kézhez kapja. A foglalás csak a befizetés beérkezésével válik érvényessé, visszaigazolásként az átutalási igazolás e-mailben elküldött másolatát elfogadjuk. Jelenleg elérhető fizetési módok: átutalás, illetve PayPal-fizetés. Hogy előjegyzését véglegesíthessük, kérjük, a foglalást követően 3 munkanapon belül mindenképpen utalja át az összeget.

Az ügyintézést meggyorsítja, ha az átutalási bizonylat másolatát a pontos számlázási név és cím megjelölésével az [email protected] e-mail címre elküldi. Az előjegyzés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, az időpont illetve helyszín esetleges változásáról tájékoztatjuk. ​Kérjük, hogy alábbiakban mellékelt előjegyzési naptárban ([email protected]) foglaljon időpontot. Ezt követően kapni fog egy visszaigazoló e-mailt, mely átutalásos fizetés esetén tartalmazza az előleg befizetéshez szükséges instrukciókat és banki adatokat. Arra az esetre, ha a program a szervezők részéről meghiúsul, pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Szeretettel várjuk minden érdeklődő jelentkezését.

Az orvosi pulzusdiagnosztika után elkészített terápiás terv szerinti egyénre szabott masszázs!

Időpont foglalásakor válasszon az alábbi kezelések közül. Ha több kezelésen szeretne részt venni, kérjük, külön foglaljon időpontot minden kezeléshez!

Bármilyen észrevételét, javaslatát szívesen fogadjuk.

Várjuk szeretettel!

​Maharishi Ájurvéda
Tel: 06-20-562-8188

A hónap kiválasztásához használja a naptár jobb felső sarkában lévő nyilakat.