Ájurvédikus masszázs, tisztítókúra, wellness, szépségápolás

     A Maharishi Ájurvéda tisztító eljárásait pancsakarma (tisztító eljárások sora) keretében Maharishi Ájurvéda klinikákon vagy önállóan, úgynevezett Maharishi Day Spakban végzik a világ minden táján.
     Hogy mi is az a „day spa”? Nos, magyarul meglehetősen nehéz egy szóval kifejezni, hiszen egy olyan helyet jelöl, ahol egészségmegőrző kezeléseket adnak, bentlakás nélkül. Egyfajta wellness szalon, ahol előzetes tájékozódás alapján magunk dönthetünk: melyik kezelést szeretnénk igénybe venni, kipróbálni.
     A day spak nem feltétlenül üzemelnek egész évben, ahogy a debreceni day spa is havonta, kéthavonta megszervezett ájurvédikus hosszú hétvégéken biztosít lehetőséget a kezelések igénybevételére, előzetes bejelentkezés alapján.
     A Maharishi Ájurvéda klinikákon és spakban kizárólag Maharishi Ájurvéda technikusi képzésben részesült TM és TM szidhi módszereket gyakorló technikusok dolgozhatnak. Ezért is nyújtanak egyedülálló élményt ezek a kezelések, hiszen a rendszeresen meditáló technikusok finom, mélyen pihentető tudati légkört teremtenek a különféle kezelések ideje alatt.